Epoksi uzun yıllar özellikle denizcilik sektöründe yalıtım ve yapıştırıcı malzemesi olarak kullanılmış ve son olarak inşaat sektöründe izalosyon malzemesi olarak kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle zemin malzemesi olarak popülerlik kazanna epoksi, önceleri; fabrika, imalathane ve otopark gibi geniş alanlarda kullanılırken son zamanlarda ev ve ofis gibi alanlarda da sıklıkla tercih edilmeye başlandı.
Bağcılar Ofisimiz hakkındaki Google Maps yorumları : https://g.page/ezinsaat
Kaymazlık
Kaydırmaz Yüzey
80%
Durabilite
Sağlam Zemin
95%
Sıvı Geçirmezlik
Sıvı İzalosyon
99%
Ateşe Dayanıklılık
Yanmaz Yüzey
87%
Okulumuzun giriş alanı, çok amaçlı salonu ve spor salonunu epoksi zemin kaplaması yaptırdık çok memnun kaldık.
Sinem Akyüz
MEF Okulları Ortaköy Müdürü
çok acayip bir yapı malzemesi.. viskozitesi artırılmış boya kıvamlı bir şey, bir ilacı var, ondan karıştırıldığında taş gibi, taş ne kelime beton gibi sertleşiyo. hatta fazla burulmaktan katla birleştiği yerlerden kopan bir döner merdiveni (ki bu da bambaşka bir hikayenin konusudur) kata geri yapıştırmakta bile kullandıklarını gördüm, hayvan gibi merdiven diyorum yahu.. aslen yer kaplaması olarak kullanılır, yere dökersin, bütün kata yayılır, iki üç gün beklersin, donar, sertleşir, sıfır eğimli bir yüzey elde etmiş olursun..
Kit katekşi sözlük kullanıcısı
epoksi* uygulamalarında +4 ve +20 derece aralığında uygun çalışma şartları oluşur. daha sıcaksa kuruma süresi uzar. daha soğukta ise çok çabuk donar ve uygulama için de çok sert olur.
kokusuz olanları da vardır. uygulama alanının sürekli havalanması gerekir. zehirler*. eğer kapalı ortamsa 20 dakikada bir 5 dakikalığına çalışmaya ara verilmelidir.
aynı zamanda granit ve granit seramik için en ideal yapıştırıcıdır da. havuzlarda da seramikleri yapıştırmak için kullanılırsa daha hijyenik bir havuza sahip olunur
jimmy2ekşi sözlük kullanıcısı
Site otoparkında epoksi zemin kaplaması uygulaması yaptırdık. Öyle sağlam ki kapıdaki açık alanı belediye kapçesi kıramadı.
Ahmet Varol
Turkuaz Site Yönetimi
pürüzlendirilmeden kullanıldığında yere cam kaplamış gibi oluyorsunuz. evime kullanmak istiyorum aslında mermer üstüne yapacağım eğer metrekareye 20-50 euro arası değişebilen yapım masrafını üstlenebilirsem elbette. şu sıralarda 900 m2 civarında bir depoya bunu uygulatıyorum ilgililerin dikkatine*genelde 2 bileşenli olduğunu da belirtmekte sonsuz yarar var bence. a ve b bileşenlerini karışırıp 6 saat beklerseniz misler gibi heykeller yapabiliyorsunuz bende bunların kap içerisinde fırça unutmaktan dolayı oluşanlarından düzinelerce var.
ozdekekşi sözlük kullanıcısı
bide bu epoksinin solventiz olanı vardır. dünyada içme ve kullanma suları ile temas halindeki yüzeylerin boyanmasında kullanılan insan sağlığına hiçbir zararı olmayan, anti bakteriyel, çift kompedantlı ve solventsiz bir boya çeşitidir. bu yüzden su depolarının iç yüzeyinin boyanmasında mutlaka solventsiz epoxy boya kullanılmalıdır. böylece depo iç yüzeyinin paslanmazlığı sağlanmış olur.
Pembeturkekşi sözlük kullanıcısı
0
m2 alan kapladık. Siz de bu kaliteyi yaşamak istiyorsanız bağlantıya tıklayın.
Fabrika Epoksi Zemin Uygulaması
self level epoksi garaj
İzmir Self Level Epoksi Uygulanmış Hastane
tekstürlü epoksi zemin self level
tekstürlü self level epoksi kaplama
Metalik Epoksi Zemin
Parlak Ahşap Görünümlü poliüretan zemin kaplaması
İstanbul Beyooğlu 3 D Epoksi Zemin Kaplaması
Mermer Desenli Epoksi (Mecidiyeköy Ofis)
Epoksi Onarım